Saturday, July 2, 2011

Pindah Blog

Hi Kawan-kawan & kastemer yg di hormati.
Dimaklumkan pada 31Julai2011
Blog ini akan ditamatkan, ini adalah kerana segala preview akan di letakan di blog yang sediaada
http://maec-fotovideo.blogsopt.com
adalah kerana MAE STUDIO membuat perkhidmatan berkaitan PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY.

Terimakasih diatas SOKONGAN & GALAKAN dari pihak tuan-tuan & puan-puan.

Tuesday, October 27, 2009

Tuesday, June 23, 2009

Azira & Fadhil 06 & 07 Jun 2009

video

Salam untuk semua, konsep video kali ni lebih kepada santai.

Ribuan terima kasih kepada Puan Ziera & Encik Fadhil ( pengantin ni lah ), diaorang memang cukup sporting, waktu shooting kat laman budaya memang diaorang happy walaupun agak memenatkan maklumlah kena jalan, kena duduk pastu ada shot yang kena ulang bukan ape

untuk nak dapatkan shot/sudut yang sesuai dan menarik.

Terima kasih kepada jurumakeup yang semangkin popular dan busy iaitu Kak Cha dari Adie Butik Pengantin, dibantu oleh Cik Baby ( tuan punya Virgo Cake House ).

Terima kasih diatas kerjasama dari SZN Group foto ( Tuan Niezam, Abang Man ) yang banyak membantu dalam shot/pose yang menarik.

Tak lupe juga terima kasih buat ViP group yang selalu memberi tunjuk ajar

( Bro Nizam-WE, Bro Adi-WW, Bro Pijai-TP,Bro Rosli-Cap, Tuan Aji Razak-Jek video Johor )

Akhir sekali diharapkan tontonlah video ini dan bersantai......

Jumpe lagi...tata titi tu tu

Friday, February 6, 2009

Videoklip majlis bersanding

video

Terimakasih kepada puan Mariam & Azrul serta semua yang terlibat kerana sudi menjayakan videoklip ini.

Alhamdulillah video penuh ini saya telah hantar pada 28 Januari 2009 yang lalu.

Semoga enjoy dengan videoklip ini.

jika ada komen & cadangan sila email kepada :-

rahmatb90@yahoo.com

Koleksi Video Hantaran

video

Videoklip hantaran majlis perkahwinan Puan Mariam & Azrul pada 17 Januari 2009.

semoga enjoy dengan video ini & terima kasih kepada Pengantin, keluarga & semua yang terlibat.

Wednesday, January 7, 2009

video

Ribuan terima kasih kepada Noreen & Mahathir, famili & semua yang terlibat yang sudi memberi kerjasama untuk menjayakan video ini.

Video ini adalah yang pertama untuk tahun 2009 yang saya rasa menjadi pencetus semangat

untuk menghasilkan video perkahwinan yang lebih berkualiti berpandukan idea & KONSEP yang terkini, ribuan terima kasih juga kepada famili saya, ViP GROUP & kawan-kawan yang sentiasa memberi bimbingan, galakkan & semangat.

Syukur alhamdulillah dalam waktu 3 hari saya dapat menhantar video ini kepada Noreen & Mahathir, ini adalah kerana KONSEP baru yang dilaksanakan agar pengantin tidak menunggu terlalu lama untuk menonton semula detik - detik indah mereka.

Harapan saya.....industri video perkahwinan dikalangan orang melayu akan terus mendapat sambutan yang menggalakkan apabila mereka sedar akan perlunya juruvideo yang boleh merakamkan kenangan mereka untuk tatapan keluarga diwaktu akan datang.

Saya percaya semua bakal pengantin ingin detik indah mereka mahu dirakam oleh juruvideo professional akan tetapi selalu bergantung pada " BUDGET "

Bakal pengantin tidak perlu risau akan budget tersebut jika berbincang & mendapatkan pakej yang mereka mampu dari JURUVIDEO - KONSEP : MAMPU MILIK

Sebarang komen/cadangan/idea/booking silalah berhubung :-

rahmatb90@yahoo.com

Tuesday, December 9, 2008

persembahan tarian di majlis bersanding Yatie & Firdaus

video

Majlis bersanding diserikan lagi dengan persembahan tarian dari mahasisma-siswi

UKM.